lørdag 1. september 2007

Min første CD

Da jeg satt på posten i dag, og ventet på å hente noen bøker, så streifer jeg et blikk over CD hylla, og får da se at Roxette "Tourism" er på salg. Det var min første CD. Oh my God. DEn var så kul, og må innrømme at den fortsatt er! Hvem er det som den dag i dag IKKE blir på godt humør hvis "How do you do" plutselig spilles på et vors ett eller annet sted? :) Husker søstera mi fikk Absolute music 6... Hva var deres første cd? :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Min første cd var: "ixnay on the hombre" - "the offspring" Og eg spillte den nesten ihjel! Den dag i dag kan eg alle tekstar utenatt og blir slightly melankolsk når eg høyre ein av dei. Spesiellt "Gone away". Det er noke heilt spesiellt med den første cd'en. :)

Dyveke sa...

Min første cd..(det er så vidt jeg tør si det) er Lollipop..kan du tenke deg..? Jeg kunne egentlig velge mellom den og Michael Jackson "Dangerous", men endte opp med å få den på cd og dangerous på lp. Er jo igrunn fornlyd med det idag. Videre gikk det mye i mr. music som jeg var medlem i.

Ave sa...

hehehehe. dette er morro :)

Dyveke sa...

hvor blir det av deg om dagen da?

Ave sa...

jeg har liten "gnist". mye skole som tar mer tid enn jeg har. har ikke helt klart å disponere tiden min riktig... skal skjerpe meg!